onsdag 8 juli 2009

Myrgång planerat!

Ikväll ska jag på ett riktigt äventyr! Varje sommar är det utomhusteater på en ö som heter Kastellet här utanför Karlshamn och dit ska vi ikväll. Vi brukar åka ut varje sommar, det är en riktig genuin sommarupplevelse med fika i det gröna gräset i pausen.

Tänkte inte att allt var annorlunda nu än förra sommaren då vi klickade hem biljetterna över internet. Helt plötsligt kom skrämmande tankar som gud vad pinsamt att trilla inför allt folk! Har som många av er förstått problem med balansen sedan olyckan och har dykt ner i backen några gånger. Andra problem som dök upp i huvudet var hur ska jag orka sitta en hel halvlek... Återigen infann sig en känsla av besvikelse över att allt roligt ska vara så jäkla komplicerat.

Efter att ha gått runt och funderat en halv dag kom jag på mig själv hur löjligt allt lät. Snacka om att förstora upp problemen i förväg! Det är ju bara att ta det försiktigt och köra någon typ av myrgång över det ojämna underlaget så löser sig allt. Ida får ju klart springa i förväg och försöka få en plats längst upp med ryggstöd! Det är alltså planen för en lyckad och rolig kväll!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar